Vrijedna donacija edukacijskih licenci

Tvrtka StudioArs iz Matulja, kao jedini zastupnik softvera za projektiranje tvrtke CGS plus za Hrvatsku, donirala je Sveučilištu Sjever 20 edukacijskih licenca za korištenje projektantskog softvera Plateia u svrhu edukacije.

Plateia 2015 je renomirani i u praksi vrlo često korišten programski paket namijenjen projektiranju i rekonstrukciji prometnica. Plateia projektantima pomaže u pripremi nacrta i tehničke dokumentacije, uključujući i izračun masa.

Plateia radi na nekoliko CAD platformi, međutim, u kombinaciji s programom AutoCAD Civil 3D povećava se iskoristivost oba programska paketa. Plateia se koristi za sve vrste projektiranja prometnica svih vrsta i u svim fazama projektiranja: projektiranje prometnica svih kategorija, rekonstrukcije prometnica, zemljane radove te u mnoge druge svrhe projektiranja u niskogradnji. Implementiranje paketa paketa Plateia u nastavni proces će zasigurno poboljšati kasniju konkurentnu poziciju studenata Sveučilišta na tržištu rada.

Više o tvrtki StudioArs koja je zastupnik za prodaju i podršku ovog softvera, te o samom softveru Plateia (kao i srodnim softverima iz softverske grupe CGS+) može se pronaći na službenom web site-u: www.studioars.hr

Galerija
  • Kategorija: gr