Ispitni rokovi

Ispiti se mogu prijavljivati od 21.1.2023. godine.

Studenti se upućuju da obavezno prate i eventualne promjene u održavanju termina ispitnih rokova.
Dvorane su pridružene svakom kolegiju, a u slučaju da će se ispit odvijati online pratite obavijesti na Merlinu.

--

Poštovani studenti/ce,

želimo vam puno uspjeha na predstojećim ispitima redovnog zimskog ispitnog roka u veljači 2023. Ispiti će se u pravilu održavati u prostorima Sveučilišta Sjever. Ukoliko iz opravdanih razloga bolesti COVID-19 ili razloga samoizolacije nećete biti u mogućnosti izaći na već prijavljeni ispit, molimo vas da ispit odjavite na način da pošaljete e-mail studentskoj službi  SC Varaždin na referada.vz@unin.hr, tj. SC Koprivnica na referada.kc1@unin.hr.

U e-mailu naslova "odjava ispita" navedite naziv vašeg studija, naziv kolegija, datum i vrijeme ispita, prostoriju održavanja ispita i obavezno priložite liječničku potvrdu ili potvrdu epidemiološke službe iz koje je vidljiv razlog nemogućnosti dolaska na ispitni rok. Studentska služba će izvršiti odjavu ispita za vas.
Studentima/icama, koji iz ovih razloga neće moći pristupiti prijavljenom ispitu u zimskom ispitnom roku i na opisani način odjave ispit, biti će organiziran izvanredni proljetni ispitni rok kako bi kompenzirali nemogućnost dolaska na ispit uslijed pandemije COVID-19.

Prilikom pristupa polaganju ispita u prostorima Sveučilišta Sjever i dalje se treba pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera, a sukladno obavijesti na linku.