Ispitni rokovi

Ispiti se mogu prijavljivati od 25.1.2022. godine.

Studenti se upućuju da obavezno prate i eventualne promjene u održavanju termina ispitnih rokova.
Dvorane su pridružene svakom kolegiju, a u slučaju da će se ispit odvijati online pratite obavijesti na Merlinu.

Ispit prvog zimskog roka iz kolegija Multimedijsko pripovijedanje i Kreativni proces održat će se online, a sukladno uputama koje će studenti primiti kroz Merlin.

Jesenski ispitni rok iz kolegija Multimedija održat će se 21.9.2022. u 10 sati. Promjena je izvršena kroz Studomat.

Jesenski ispitni rok iz kolegija Oblikovanje zvuka održat će se 22.9.2022. u 10 sati. Promjena je izvršena kroz Studomat.

Ispit iz kolegija Uvod u dizajn će se umjesto u ponedjeljak, 5.9.2022. održati u ponedjeljak, 12.9.2022.. Vrijeme i predavaonica izvođenja ostaju isti. 

Promjeni datuma održavanja ispitnog roka zakazanog za 22.9.2022. Ilustracija, Scenografija, Kreativni proces i Produkcija multimedijskih sadržaja. Novi termin je 26.9.2022. Ilustracija u 9:00 h, a ostali u 12:30.

--

Poštovani studenti/ce,

želimo vam puno uspjeha na predstojećim ispitima redovnog zimskog ispitnog roka u veljači 2022. Ispiti će se u pravilu održavati u prostorima Sveučilišta Sjever. Ukoliko iz opravdanih razloga bolesti COVID-19 ili razloga samoizolacije nećete biti u mogućnosti izaći na već prijavljeni ispit, molimo vas da ispit odjavite na način da pošaljete e-mail studentskoj službi  SC Varaždin na referada.vz@unin.hr, tj. SC Koprivnica na referada.kc1@unin.hr.

U e-mailu naslova "odjava ispita" navedite naziv vašeg studija, naziv kolegija, datum i vrijeme ispita, prostoriju održavanja ispita i obavezno priložite liječničku potvrdu ili potvrdu epidemiološke službe iz koje je vidljiv razlog nemogućnosti dolaska na ispitni rok. Studentska služba će izvršiti odjavu ispita za vas.
Studentima/icama, koji iz ovih razloga neće moći pristupiti prijavljenom ispitu u zimskom ispitnom roku i na opisani način odjave ispit, biti će organiziran izvanredni proljetni ispitni rok kako bi kompenzirali nemogućnost dolaska na ispit uslijed pandemije COVID-19.

Prilikom pristupa polaganju ispita u prostorima Sveučilišta Sjever i dalje se treba pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera, a sukladno obavijesti na linku.