Dvostruka bronca na Danima komunikacija za Terrapiju 1.0 - projekt studenata Medijskog dizajna

Velika čestitka studentima Medijskog dizajna koji su ostvarili izvanredan uspjeh na ovogodišnjim Danima komunikacija održanima od 11. do 14. travnja u Rovinju! Naši studenti su se vratili s dva zaslužena priznanja - brončanim nagradama za projekt Terrapija 1.0!

Projekt Terrapija 1.0, nastao u suradnji s nevladinom udrugom Terra Hub Croatia i digitalnom agencijom 404, bio je jedan od 160 prijavljenih radova na Danima komunikacija. Jedna brončana nagrada osvojena je na BalCannes Award Show u kategoriji "Green impact" priznavši izvanredan doprinos projekta u promicanju ekološke svijesti i održivog razvoja. BalCannes je regionalno natjecanje u kreativnosti s više od desetljeća iskustva u spajanju tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije koje slavi najbolje i najoriginalnije projekte, agencije i oglašivače u regiji.

Studenti Medijskog dizajna brončanu nagradu osvojili su i na IdejaX Award Show koji već 14 godina nagrađuje kreativne ideje agencija, a Terrapija 1.0 osvojila je broncu u kategoriji najbolji dizajn, ističući estetsku i funkcionalnu izvrsnost projekta. 

Ovo je veliko priznanje za naše studente, ali i za sve koji su sudjelovali u stvaranju ovog izvanrednog projekta. 

Iskrene čestitke svim nagrađenim autorima i agencijama, a studenti Medijskog dizajna s ovim prestižnim nagradama zatvaraju prvi ciklus projekta Terrapija 1.0 te već 22. travnja otvoraju izložbu radova Terrapija 2.0. koju s nestrpljenjem očekujemo!