Ispitni rokovi

Napomena: U ISVU sustavu (studomatu) je definiran jedan ispitni rok 1.2.2022. koji služi za administriranje (upis ocjena) položenih kolegija kroz semestralnu provjeru znanja (kolokvij) i studenti prijavljuju taj rok SAMO ako su već položili ispit, a odjavljuju sve ostale rokove za taj kolegij.

Ispiti se mogu prijavljivati od 25.1.2022. godine.

Studenti se upućuju da obavezno prate i eventualne promjene u održavanju termina ispitnih rokova.
Dvorane su pridružene svakom kolegiju, a u slučaju da će se ispit odvijati online pratite obavijesti na Merlinu.
--

Poštovani studenti/ce,

želimo vam puno uspjeha na predstojećim ispitima redovnog zimskog ispitnog roka u veljači 2022. Ispiti će se u pravilu održavati u prostorima Sveučilišta Sjever. Ukoliko iz opravdanih razloga bolesti COVID-19 ili razloga samoizolacije nećete biti u mogućnosti izaći na već prijavljeni ispit, molimo vas da ispit odjavite na način da pošaljete e-mail studentskoj službi  SC Varaždin na referada.vz@unin.hr, tj. SC Koprivnica na referada.kc1@unin.hr.

U e-mailu naslova "odjava ispita" navedite naziv vašeg studija, naziv kolegija, datum i vrijeme ispita, prostoriju održavanja ispita i obavezno priložite liječničku potvrdu ili potvrdu epidemiološke službe iz koje je vidljiv razlog nemogućnosti dolaska na ispitni rok. Studentska služba će izvršiti odjavu ispita za vas.
Studentima/icama, koji iz ovih razloga neće moći pristupiti prijavljenom ispitu u zimskom ispitnom roku i na opisani način odjave ispit, biti će organiziran izvanredni proljetni ispitni rok kako bi kompenzirali nemogućnost dolaska na ispit uslijed pandemije COVID-19.

Prilikom pristupa polaganju ispita u prostorima Sveučilišta Sjever i dalje se treba pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera, a sukladno obavijesti na linku.

Promjene:
08.09.2022
Pismeni ispit iz Uvoda u marketing će se održat u 12 h, dv A102
Pismeni ispit iz Poduzetništvo će se održat u 13 h, dv A102

Privitci