Gostujuće predavanje Simone Krebs o smijehu

U sklopu izbornoga kolegija: "Specifičnosti sestrinske skrbi u tretiranju boli" na studiju Sestrinstva 22.01.2016. u 16 h u predavaoni 110 održati će se gostujuće predavanje o smijehu i njegovim značajkama u životu, a posebice u tretiranju boli.

Predavanje i radionice će održati Simona Krebs, magistra sestrinstva s Međunarodnog instituta za smijeh Maribor, Republika Slovenija. Simona Krebs je osnivačica Instituta za smijeh, pokretač i autor mnogobrojnih znanstvenih publikacija i projekata na području smijeha u kliničkom okruženju. Također, gostovala je na mnogobrojnim svjetskim simopozijima i kongresima, a bila je i organizator 1. i 2. Međunarodnog kongresa smijeha u Ljubljani. Nakon predavanja održati će se i radionice u manjim grupama gdje će svi sudionici imati priliku savladati najvažnije tehnike smijeha za dobro biopsihosocijalno funkcioniranje.

Kako je ovo sasvim novo područje u tretiranju boli i lošeg raspoloženja, na predavanje pozivaju se svi studenti 1., 2.,  i 3. godine studija Sestrinstva te ostali zainteresirani studenti i nastavnici Sveučilišta Sjever.

Veselimo se Vašem odazivu.

  • Kategorija: ses