Otvorene prijave za volontiranje na Tjednu karijera i Sportskim igrama studenata

Komunikativni ste i otvoreni? Proaktivni i volite raditi u timu? Dobar ste fotograf? Znate pisati i obožavate društvene mreže? Želite upoznati kolege s drugih smjerova? Volite nova iskustva i izazove?

Imate mogućnost volontiranja na sljedećim događajima:

  • Na Sveučilište Sjever će se u periodu od 16. do 20. svibnja 2022. godine održati tjedan karijera "UNIN Connect Week" s ciljem spajanja studenata i poslodavaca. Program će se od ponedjeljka do srijede održavati u Sveučilišnom centru Varaždin, a u četvrtak i petak u Sveučilišnom centru Koprivnica.  U tu svrhu tražimo proaktivne i komunikativne studente Sveučilišta Sjever za pomoć u organizaciji i koordinaciji oko svih aktivnosti.
  • Sportske igre studenata SZ Hrvatske održavat će se u petak, 27. svibnja u Koprivnici na Školsko- sportskom igralištu "Antun Nemčić Gostovinski". Na igrama će sudjelovati studenti iz regije SZ, a natjecat će se u nekoliko različitih sportova. Volonteri će biti zaduženi za pomoć u svim organizacijskim poslovima, u pripremi događaja u četvrtak, 26. svibnja te na sam dan održavanja, 27. svibnja.

Studenti se mogu javiti za volontiranje sukladno mogućnostima i sudjelovanju na željenim događajima, a izostanci s nastave bit će opravdani!

Nakon volontiranja svi će studenti primiti potvrde o volontiranju i promotivni paket Sveučilišta Sjever.

Ako ste se pronašli u jednom od naših opisa, onda ste upravo VI osoba koju tražimo.

Upotpuni svoj studentski život iskustvom volontiranja na Sjeveru!

Prijavi se na linku: https://forms.gle/C1KYxDU6o1MEiPG68

Hvala unaprijed.