Raspisan natječaj studentskog zbora Sveučilišta Sjever za financiranje studentskih programa u 2023. godini

Studentski zbor Sveučilišta Sjever raspisao je javni natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske udruge, organizacije ili pojedini studenti.

Natječaj je raspisan kako bi potakao studente pojedince, studentske inicijative, studentske udruge te druge studentske organizacije koje djeluju na Sveučilištu Sjever na provođenje aktivnosti u cilju doprinosa podizanju kvalitete studiranja i dodatnog djelovanja studenata Sveučilišta Sjever.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi studenti Sveučilišta Sjever, studentske udruge te druge studentske organizacije koje djeluju na području Sveučilišta uz ispunjavanje uvjeta iz članka 5. Pravilnika.

Natječaj za financiranje studentskih programa provodi se sukladno Pravilniku o financiranju Studentskog zbora te programa studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta Sjever.

Projekti koji će se financirati moraju odgovarati ciljevima i aktivnostima studentske udruge koja ih prijavljuje ili ciljevima i aktivnostima Studentskog zbora.

Odluku o raspodjeli financijskih sredstava donosi Senat Sveučilišta na prijedlog Studentskog zbora, a ukupan iznos financijskih sredstva koji se dodjeljuju putem ovog Natječaja iznosi 14.733,00 eura.

Prijave na natječaj s potpunom dokumentacijom dostavljaju se isključivo putem elektroničke pošte (u PDF formatu)na e-mail adresu: studzbor@unin.hr

Rok za podnošenje prijava Natječaj je 15 dana od dana objave natječaja.

Galerija
Prilozi