Prijavi se na studentske radionice u sklopu tjedna karijera na Sveučilištu Sjever

Dragi studenti,

U sklopu tjedna karijera na Sveučilištu Sjever, "Connect Week UNIN" koji će se održavati virtualno, od ponedjeljka, 22. ožujka do petka 26. ožujka bit će održane i  radionice za studente, u svrhu jačanja znanja i kompetencija.

Radionice "Kako osvojiti poslodavca? Zainteresirani u inbox!" te  “Komunikacijsko-prezentacijske tehnike u svakodnevnoj praksi“ održat će se prema programu u privitku, putem Google Meet platforme, a za sudjelovanje je nužno ispunjavanje prijavnog obrasca ->https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1XYgXNkm29SyTRx7paeU6yR1OEl-imlbHWyX7WMAuMp3W8Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Prijave su otvorene do petka, 19. ožujka 2021. godine.

Sudjelovanje na radionicama je dobrovoljno i prikupljeni podatci koristit će se samo u navedene svrhe. Na radionice se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti Sveučilišta Sjever.

Osim na radionicama, pozivaju se svi studenti da sudjeluju na panelima, a prije svega na predstavljanju tvrtki i ustanova. Poslodavci će samo za studente Sveučilišta Sjever predstaviti mogućnosti stručne prakse, izrade završnih radova te i samog zaposlenja!

Predstavljanja i paneli prenosit će se uživo putem službenog Youtube kanala Sveučilišta Sjever OVDJE. 

Studenti koji će sudjelovati na radionici primit će potvrde o sudjelovanju.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Sveučilište Sjever

Prilozi