Doc. dr. sc. Natalija Uršulin-Trstenjak jedna od autorica udžbenika Dijetetika
U udžbeniku „Dijetetika", u izdanju Medicinske naklade, koji potpisuju Jasna Čerkez Habek i suradnici, jedna od autorica je doc. dr. sc. Natalija Uršulin-Trstenjak, viša znanstvena suradnica na Odjelu za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever
„Udžbenik Dijetetika prije svega namijenjena je učenicima petih razreda medicinske škole o važnosti i ulozi prehrane u svakodnevnom životu. Udžbenik daje uvid o zadaći prehrane u organizmu (zdravih i bolesnih osoba), fiziologiji prehrane, zakonskoj regulativi proizvodnje, prerade, distribuciji i higijeni hrane, kao i ekološkom uzgoju hrane. Udžbenik može biti koristan studentima Prehrambene tehnologije kao nadopuna učenju nekoliko kolegija i svima onima koji žele podići svijest o pravilnoj prehrani", ističe doc. dr. sc. Natalija Uršulin-Trstenjak.