Međunarodni simpozij "Rana intervencija kao prediktor sveobuhvatnog razvoja djeteta" na Sveučilištu Sjever

Sveučilišni centar Varaždin

Udruga za ranu intervenciju Varaždinske županije u partnerstvu sa Sveučilištem Sjever organizira međunarodni simpozij „Rana intervencija kao prediktor sveobuhvatnog razvoja djeteta“ koji će se održati u subotu, 24. studenog 2018. godine u Sveučilišnom centru Varaždin.

Cilj održavanja međunarodnog smipozija je povezivanje znanja i iskustva iz različitih područja te poticanje prediktora važnih za rast i razvoj te podršku koja se temelji na ranom otkrivanju djece s teškoćama u razvoju, kao i pružanju habilitacije. S obzirom da rana intervencija pozitivno utječe na sva razvojna područja uključujući zdravlje djeteta, jezik, komunikaciju, kognitivni te socioemocionalni razvoj ovaj međunarodni simpozij od iznimnog je značaja.

Simpozij je namijenjen edukacijskim rehabilitatorima, logopedima, liječnicima, medicinskim sestrama, psiholozima, fizioterapeutima, učiteljima, odgojiteljima, studentima te svima koji sudjeluju posredno ili neposredno u habilitacijskim programima.

Pozivamo sve zainteresirane profesore Sveučilišta Sjever da se istom odazovu (uz prethodnu najavu na e-mail: ranaintervencijavz@gmail.com).

Program simpozija je u privitku.

Prilozi