Erasmus iskustvo dr.sc. Anice Hunjet

Dr. sc. Anica Hunjet, izvanredna profesorica-prorektorica za znanstveno-umjetnički rad i međunarodnu suradnju na Sveučilištu Sjever u sklopu programa mobilnosti ERASMUS+ u akademskoj godini 2017./2018. tijekom mjeseca prosinca 2017. godine boravila je u Austriji na University of Applied Sciences Burgenland. University of Applied Sciences Burgenland djeluje na dvije lokacije u Eisenstadtu i Pinkafeldu.

U University of Applied Sciences Burgenland, Eisenstadt izvode se 4 studijska programa na preddiplomskoj razini, 9 studijskih programa na diplomskoj razini, te dva združena doktorska studija, jedan iz polja ekonomije, a drugi iz polja informacijske i komunikacijske tehnologije. Navedeni studijski programi nude vrlo široku lepezu znanja iz područja: ekonomije, informacijskih i medijskih komunikacija, IT menadžmenta, ljudskih resursa te socijalnog rada. U Pinkafeldu izvode se 4 studijska programa na preddiplomskoj razini i 5 studijskih programa na diplomskoj razini te se nudi znanje iz područja: održivog razvoja, zdravstva, tehnike te menadžmenta i gospodarstva. Studijski programi kompatibilni su sa studijskim programima Sveučilišta Sjever te je ostvarena suradnja i zajedničko izvođenje združenog doktorskog studija SVEUČILIŠNI POSLIJEDIPLOMSKI MEĐUNARODNI DOKTORSKI STUDIJ “MEĐUNARODNI EKONOMSKI ODNOSI I MENADŽMENT” od akademske godine 2017./2018.

U svrhu održavanja nastave sudjelovala je u izvođenju nastave na studijskom programu Masterprogram European Studies – Management of EU Projects na kolegiju International Economics Meet the Europeans na predavanjima Meet the Europeans: Croatia sa sljedećim temama po danima:

  • Upoznavanje studenata sa primjerima poslovnih planova nekoliko gospodarskih subjekta u RH
  • Upoznavanje studenata s unapređenjem i osiguravanjem kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju u RH s posebnim osvrtom na privatna visoka učilišta
  • Upoznavanje studenata s unapređenjem i osiguravanjem kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju u RH s posebnim osvrtom na javna visoka učilišta
  • Implementacija integriranih marketinških komunikacija za razvoj turizma u gradu Varaždinu
  • Upoznavanje studenata sa kulturnom baštinom RH
Galerija