Studenti, prijavite se na 19. Školu medijske kulture Dr. Ante Peterlić!

Drugu godinu zaredom Studentski zbor Sveučilišta Sjever nastavlja suradnju s Hrvatskim filmskim savezom i poziva zainteresirane studente Sveučilišta Sjever da se prijave na Školu medijske kulture Dr. Ante Peterlić koja će se održati od 18. do 28. kolovoza u Krapinskim Toplicama.

Zainteresirani studenti mogu poslati svoje podatke i motivacijsko pismo na mail: darijo.cerepinko@unin.hr i to najkasnije do ponedjeljka, 24. srpnja 2017. do 12 sati. Za besplatno sudjelovanje (hotelski smještaj i kotizacija) na Školi medijske kulture biti će odabrano dvoje studenata, čija imena će biti objavljena na internetskim stranicama Sveučilišta Sjever u utorak, 25. srpnja 2017.

Škola medijske kulture je desetodnevni izuzetno vrijedan obrazovni program kroz koji je u 18 godina postojanja prošlo skoro 2000 polaznika! Škola je mjesto dogradnje, usavršavanja ili tek prvog susreta sa svijetom filma, fotografije, radija i medija. Ulaganje u učitelje, profesore, stručne suradnike, odgajatelje, studente, ali i one koji su tek zaljubljenici u medije, ulaganje je u generacije i generacije djece i mladih. Garancija tome uvijek je stručnost predavača i voditelja radionica, a izabrani su najbolji. Više informacija o Školi medijske kulture možete vidjeti ovdje, a iskustva s prošlogodišnje škole ovdje.