Znanje u fokusu, Podravkina međunarodna konferencija o učenju i inovacijama za digitalno doba

Četvrtu godinu za redom Podravka organizira međunarodnu korporativnu konferenciju o učenju i inovacijama, Znanje u fokusu, koja će se održati 24. studenoga u Zagrebu. Podravka će ovom konferencijom otvoriti aktualne teme iz novih načina učenja i inovacija u organizacijama u vrijeme digitalne transformacije. Pored navedenog, tri uže teme konferencije, koje će biti prikazane kroz predavanja, poslovne slučajeve, panel rasprave i radionice, su:

• transfer znanja i inovacija između različitih kultura
• učenje, inovacije i korporativna kultura u digitalno doba
• povećanje konkurentnosti organizacija kroz inovativnost - ženski pogled

Podravkina konferencija, čiji je partner i Sveučilište Sjever, izvrsna je prilika za naučiti nove vještine kroz neku od vrijednih radionica: naučite kako razviti inovacijski leadership u svojoj organizaciji, naučite izrađivati inovacijski business model canvas, naučite koristiti Disney-jevu kreativnu strategiju, osnove dizajniranja e-learning tečajeva, naučite koristiti lean metodologiju u svakodnevnom poslu...

Konferenciju će otvoriti vrhunski svjetski predavači iz područja inovacija i digitalnog učenja iz Amerike, Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Francuske i Hrvatske, nakon čega slijede panel rasprave, prikazi uspješnih poslovnih slučajeva i radionice.

Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski jezik.

Više informacija o konferenciji, programu i predavačima možete pronaći na linku http://www.podravka.hr/kompanija/konferencija-znanje-u-fokusu/.