Na Sveučilištu Sjever dodijeljene Rektorove nagrade za najuspješnije studente

Najuspješnijim studentima Sveučilišta Sjever u akademskoj godini 2021./2022. uručene su Rektorove nagrade. 
„Vi ste najbolji od najboljih, a ova nagrada vas izdvaja iz prosjeka, priznanje je za vaš uspjeh te pokazatelj da uložen trud donosi rezultate koji su prepoznati“, istaknuo je rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković
Rektorovu nagradu primilo je dvadesetdvoje studenata, njih osamnaest za najbolji uspjeh te četvero za najbolje studentske radove ili projekte u protekloj akademskoj godini.

Na Sveučilištu Sjever u Koprivnici  13. srpnja 2023. godine, nakon sjednice Senata je održana svečana dodjela Rektorove nagrade najuspješnijim studentima Sveučilišta Sjever u akademskoj godini 2021./2022.

Prema odluci Rektora, a na temelju prijedloga pročelnika Odjela Sveučilišta Sjever, ove godine je dodijeljeno 18 Rektorovih nagrada studentima s najboljim uspjehom u prošloj akademskoj godini, te  četiri nagrade za najbolji studentski rad ili projekt za akademsku godinu 2021./2022.

„Vi ste najbolji od najboljih, a ova nagrada vas izdvaja iz prosjeka, priznanje je za vaš uspjeh te pokazatelj da uložen trud donosi rezultate koji su prepoznati“, istaknuo je rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković te ujedno čestitao i profesorima i mentorima nagrađenih studenata.

Rektorovu nagradu student može primiti samo jedanput na istoj razini studija, a nagrada se sastoji od povelje te novčane nagrade.
Uz rektora, svečanosti dodjele Rektorove nagrade nazočili su i prorektori, pročelnici odjela i profesori Sveučilišta Sjever te obitelji nagrađenih studenata.