Erasmus+ dani na Sveučilištu Sjever

Dragi studenti, profesori, i svi djelatnici Sveučilišta Sjever,

Pozivamo Vas na obilježavanje Erasmus+ dana na Sveučilištu Sjever,  koji će se održati u srijedu, 12. listopada 2022. godine u Sveučilišnom centru Koprivnica u razdoblju od 14:00-16:00 sati i u četvrtak, 13. listopada 2022. godine u Sveučilišnom centru Varaždin u razdoblju od 14:00 do 16:00 sati.

Erasmus+ je najveći program Europske unije namijenjen obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, a ove godine slavi i svoju 35. obljetnicu.

U okviru predavanja iznijet će se specifičnosti programa Erasmus+ i kako se pripremiti za mobilnost te odgovoriti na još mnoga druga pitanja. Predstaviti će se Erasmus+ KA 131 mogućnosti prijave za studente, kao i osoblje, a studenti/ice i ne/nastavno osoblje Sveučilišta Sjever koji su sudjelovali u programu mobilnosti predstaviti će svoja iskustva na inozemnim ustanovama i pobliže upoznati zainteresirane sa samom provedbom različitih vrsta mobilnosti.

Svoja iskustva iznijet će i nastavno osoblje koje je uspješno sudjelovalo u aktivnostima projekta Erasmus+ KA107, a na predavanjima će zainteresirani biti upoznati i s mogućnostima projekta KA171.

Veselimo se Vašem dolasku!

Prilozi