Izv.prof.dr.sc. Ljerka Luić i projekt 'eL-DCforIC' dobitnici međunarodne nagrade za izvrsnost

Konzorcij Erasmus+ projekta PROFFORMANCE dodijelio je izv.prof.dr.sc. Ljerki Luić s Odjela za ekonomiju Sveučilišta Sjever značajno priznanje - međunarodnu nagradu za izvrsnost u nastavi, International Teaching Excellence Award 2021/2022, a projekt e-Learning: Digital Competencies for Innovation Culture koji je realizirala u suradnji s doktorandima Draženkom Švelec-Juričić, Jadrankom Tutom i Ivanom Šabićem osvojio 3. mjesto u kategoriji Impact and mission with and for society.

Rezultate eL-DCforIC projekta (https://award.profformance.eu/search/readDetail/65) izv.prof.dr.sc. Ljerka Luić prezentirala je na završnoj konferenciji održanoj 16. lipnja 2022. godine u Budimpešti (https://profformance.eu/assets/media/presentations-final-conf/19-profformance-award-ljerka-luic-presentation.pdf), gdje je u pratnji pročelnika Odjela za ekonomiju prof.dr.sc.  Ante Rončevića i doktorandice Draženke Švelec-Juričić primila nagradu i certifikat.

Dio atmosfere s konferencije i ceremonije dodjele nagrade možete vidjeti na poveznicama https://profformance.eu/en/photo-gallery-final-conferencehttps://profformance.eu/en/final-conference

Čestitamo!