NOVO_Obavijest o načinu izvođenja nastave na Sveučilištu Sjever od 15. studenog 2021.

Dragi studenti i studentice Sveučilišta Sjever,

sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji obavještavamo Vas kako će se na Sveučilištu Sjever, privremeno, od 15. studenog 2021. (na prvotno očekivani period od dva tjedna) produljiti izvođenje nastave po kombiniranom modelu na još tjedan dana (od 29. studenog do 4. prosinca 2021.)!

Nastava će se održavati prema kombiniranom modelu što podrazumijeva da će se većina predavanja izvoditi online putem (najveće studijske grupe), a većina vježbovne i seminarske nastave izvodit će se uživo u prostorima Sveučilišta Sjever, uz poštivanje važećih epidemioloških mjera, prema objavljenim rasporedima.

Unaprijed zahvaljujemo svih studentima Sveučilišta Sjever na razumijevanju i na poštivanju svih epidemioloških uputa prilikom boravka na Sveučilištu Sjever kako bi se nastava nesmetano izvodila.

Napomena: Svi zaposlenici, vanjski suradnici i gosti Sveučilišta Sjever, počevši od utorka, 16. studenog 2021. godine, prilikom ulaska u prostore Sveučilišta Sjever moraju imati važeću EU COVID digitalnu potvrdu ili odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju; odnosno testiranju.

Bez odgovarajuće potvrde ulazak u zgradu Sveučilišta Sjever nije dozvoljen.

Navedeno pravilo ne odnosi se na studente Sveučilišta Sjever; tj. studenti nisu dužni posjedovati važeću COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz.