NOVO_Početak nastave na Sveučilištu Sjever u akademskoj godini 2021./2022.

Dragi studenti i studentice Sveučilišta Sjever,

U ponedjeljak, 4. listopada 2021. godine kreće nova akademska godina, 2021./2022. za studente druge i treće godine preddiplomskih studija i druge godine diplomskih studija na Sveučilištu Sjever.

Raspored predavanja bit će objavljen na odjelnim internetskim stranicama pod kategorijom rasporedi.

Nastava će se izvoditi na klasičan, kontaktni način u prostorima Sveučilišta Sjever, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera što podrazumijeva obavezan razmak, nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku, mjerenje temperature na ulazu u zgrade Sveučilišta Sjever te vođenje evidencije dolazaka i prisustva na nastavi u svrhu zaštite zdravlja studenata, nastavnika te svih zaposlenika Sveučilišta Sjever.  Pohađanje nastave i prisustvo na nastavi obavezno je za sve studente, bez iznimke, kako je propisano Pravilnikom o studiranju. U privitku se nalaze Upute za održavanje nastave na Sveučilištu Sjever  u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 za ak.god. 2021./2022. stoga Vas molimo da Upute dobro proučite te se istih obavezno pridržavate.

*Podsjetimo, nastava za studente prve godine predidplomskih studija počela je u ponedjeljak, 20. rujna dok će nastava za studente prve godine diplomskih studija krenuti u utorak, 2. studenog 2021. godine (osim nastave na razlikovnim kolegijima).

Unaprijed zahvaljujemo svih studentima Sveučilišta Sjever na razumijevanju i na poštivanju svih nužnih epidemioloških uputa prilikom boravaka na Sveučilištu Sjever.
Veselimo se početku nove akademske godine i susretima na nastavi uživo!

Vaše Sveučilište Sjever!