OBAVIJEST STUDENTIMA -VJEŽBOVNA NASTAVA I ISPITNI ROKOVI

Temeljem nastalih uvjeta za ublažavanjem mjera, a sukladno Zaključku Vlade Republike Hrvatske od 11. svibnja 2020. godine, omogućeno je održavanje laboratorijskih i  kliničkih vježbi u manjim grupama do 10 osoba na jednom mjestu uz poštovanje socijalne distance od 2 metra. Slijedom navedenoga, studentima će početi vježbovna nastava od 11.05.2020. za kolegije Fizioterapijska procjena i Fizioterapijske vještine I.

Studenti će danas navečer od 20:00h moći birati grupe preko Merlina te će sve ostale detalje vezane uz provedbu vježbi iz navedenih kolegija moći pročitati na Merlinu.

Vježbe iz Kliničke prakse I i Kliničke prakse II  biti će planirane krajem svibnja/početkom lipnja, a ukoliko se neće moći odraditi u kliničkom okruženju, biti će organizirane u laboratrojima FT1 i FT2 na Sveučilištu Sjever.

Tablica ispitnih rokova se još ažurira, te će biti objavljena u narednim danima na web stranici Odjela za fizioterapiju. Za sada su preporuke da se ispiti i kolokviji održavaju online, a za ispite koji se neće moći provesti online, moći će se provesti u kontaktnom obliku na Sveučilištu Sjever u manjim grupama uz prethodna uputstva od strane nositelja kolegija.