Suradnja Sveučilišta Sjever i Poduzetničkog Inkubatora u Koprivnici

Martina Mak, direktorica Koprivničkog poduzetnika d.o.o., u utorak 14. svibnja 2019. u 15 sati na Sveučilištu Sjever u Koprivnici održala je prezentaciju o „Taste the idea - food&tech“ bootcampu koji je prvenstveno namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 20 do 29 godina, ali se mogu prijaviti svi koji imaju ideju, a nisu sigurni kako je provesti u praksi. Informativno predavanje o bootcampu i suradnji sa Odjelom za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever bilo je namijenjeno svima koji bi voljeli doći na bootcamp, kao i za one neodlučne kako bi dobili odgovore iz prve ruke o svim aktivnostima i mogućnostima koje će se tamo predstaviti.

“Taste the Idea – food&tech bootcamp” počinje 20. svibnja u 16 sati u Poduzetničkom inkubatoru, Dravska 17, a više informacija potražite u prilogu.

Prilozi