Gostujuće predavanje Željka Šundova na Sveučilištu Sjever

Gostujuće predavanje Željka Šundova održano je 23. svibnja 2019. godine u Sveučilišnom centru Koprivnica, u sklopu kolegija Menadžment ljudskih potencijala.

Željko Šundov je trener i konzultant, koji zadnjih više od 5 godina radi kao Interim Principal u executive search kompaniji Amrop, koja je po veličini peta na svijetu u poslovima traženja i selekcije ljudi na rukovodećim pozicijama. Direktor je tvrtke Karmen poslovno savjetovanje od 2008.godine.

U proteklih 5 godina sudjelovao je u projektima traženja i selekcije u mnogim kompanijama u regiji kao što su: Wiener osiguranje, Schindler, Triglav osiguranje, Pepco, Wienerberger, Siemens CVC, Inoutic, Takko Fashion, Steklarna Hrastnik, Dalekovod, Elka, Samsung, Transcom, Grey Worldwide, Mars, Pošta Slovenije, Prostoria, Metro C&C, Knauf Insulation, Telemach, NKMB, Konica Minolta, Umdasch itd. Radilo se o pozicijama članova i predsjednika Uprava, izvršnih direktora, direktora sektora i područja.

Posjeduje više od 15 godina iskustva u području edukacije, razvoja ljudi, s preko 1500 dana vođenja treninga i seminara, tako da odlično poznaje područje razvoja edukacijskih proizvoda, plasiranje proizvoda na tržište te načine prodaje i marketiranja. Sam je osmislio i vodio više od 50 projekata razvoja, restrukturiranja ili reorganiziranja kompanija u Hrvatskoj i regijii.

Uz to posjeduje više od 15 godina iskustva na rukovodećim mjestima u domaćim i stranim kompanijama kao što su: Exportdrvo, Cetis, Pliva, Mercuri International, Business.hr, Aluflexpack Grupi, Nexe grupa, Integra Grupa, AMROP Adria itd., te sa više od 10 godina iskustva u vođenju treninga, konferencija, te pružanju konzultantskih usluga.

Galerija