Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever

Sveučilišni centar Varaždin

Na Sveučilištu Sjever u Sveučilišnom centru Varaždin, u četvrtak, 11. travnja 2019. godine održat će se Dan otvorenih vrata čiji će se program odvijati u vremenu od 11.30 do 16.30 sati. Svečano otvorenje bit će u 12 sati i 30 minuta u dvorani UNIN2_101 te će izv.prof.dr.sc. Damir Vusić, prorektor Sveučilišnog centra Varaždin predstaviti rad Sveučilišnog centra Varaždin, dok će ostali govornici predstaviti studijske programe, novosti na Sveučilištu Sjever te aktivnosti namijenjene budućim studentima – od studentskog zbora do Saveza sportskih udruga Sveučilišta Sjever te brojnih drugih aktivnosti.

Najzanimljiviji dio Dana otvorenih vrata svakako su radionice koje će održati nastavnici i studenti.  Učenici će tijekom zanimljivog programa koji uključuje više od 25 radionica različitog sadržaja upoznati sve studijske programe koji se izvode u Sveučilišnom centru u Varaždinu - elektrotehniku, graditeljstvo, multimediju, strojarstvo, sestrinstvo, mehatroniku, ekonomiju, odnose s javnostima te fizioterapija. U sklopu događanja posjetitelji će moći zaigrati interaktivni kviz Kahoot i osvojiti nagrade te razgledati digitalnu virtualnu izložbu završnih i diplomskih radova.  Učenici će se upoznati s mogućnostima međunarodne razmjene i studiranja u inozemstvu, popričati sa sadašnjim studentima o njihovom osobnom iskustvu studiranja te upoznati virtualni svijet na Sveučilištu Sjever i još brojne druge aktivnosti i radionice.

Dan otvorenih vrata namijenjen je prije svega maturantima i učenicima srednjih škola pred kojima je važna životna odluka – izbor studija na kojem će nastaviti svoje školovanje. Ujedno Sveučilište Sjever otvara vrata i njihovim roditeljima, nastavnicima i ostalim učenicima, svima koji žele saznati više o samom Sveučilištu, posebice Sveučilišnom centru Varaždin.

Vidimo se na Sjeveru!

Prilozi