5. Međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva 2017.

Hrvatska komora inženjera strojarstva ove godine organizira jubilarni 5. međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva u Vodicama, u razdoblju od 29.-31.3.2017. godine.

Kao i prethodno održani kongresi Dani inženjera strojarstva i 5. kongres će okupiti inženjere strojarstva ali i ostalih struka iz Republike Hrvatske, te iz ostalih EU zemalja u okruženju.
Na kongresu će se obrađivati teme od interesa ovlaštenih inženjera strojarstva, voditelja građenja i voditelja radova strojarske struke i to: zakonska regulativa, energetska učinkovitost, energetska i procesna postrojenja, zaštita okoliša i održivi razvoj i dr. teme od interesa članova Komore.

Kongres je organiziran kroz stručne teme koje su obrađene kroz tri uvodna plenarna (pozivna) predavanja, te tri stručna rada kao uvod u radionicu ili okrugli stol. Na taj način osigurano je sudjelovanje ekspertnih osoba iz RH i EU za pojedine teme kroz pozvana predavanja ali isto tako i sudjelovanje sudionika kroz stručne radove, poster sekciju i radionice ili okrugle stolove.

Više informacija o Kongresu i Poziv autorima možete pronaći niže u prilogu.

Prilozi