Zanimljivo online predavanje „Priprema ususret pokretanju crowdfunding kampanja/poduzetničkih pothvata” u srijedu 20. prosinca od 18 do 19:30

U sklopu kolegija „Strategije digitalnog marketinga“ odjela za ekonomiju Sveučilišta Sjever u srijedu, 20. 12. 2023. od 18 do 19: 30 zanimljivo online predavanje na temu „Poduzetništvo kao način mijenjanja društva nabolje? održat će Petra Jurlina i Branimir Radaković iz marketinške agencije Brodoto i Ana Raguž iz Impact Hub Zagreb.

Predavači pozivajući i druge studente da im se pridruže na online predavanju poručuju: „Bit će riječi o važnosti dobro osmišljene marketinške pripreme prije pokretanja kampanja/poduzetničkih pothvata koji će u nekom trenutku biti u potrazi za različitim oblicima financiranja. Zavirit ćemo kratko i u sve faze pokretanja poduzetničkih poduhvata. Brodoto će reći nešto o crowdfundingu & podijeliti iskustva važnosti dobre pripreme crowdfunding kampanje, kako za profitne, tako i neprofitne pothvate, a Impact Hub Zagreb će dati širi kontekst pokretanja poduzetničkih inicijativa usmjerenih na društvene promjene, kroz predstavljanje online priručnika o digitalizaciji poslovanja za ‘poduzetnike s društvenim učinkom’, koji objašnjava korak po korak kako pokrenuti impact poduzeće.

Brodoto čini motivirani tim mladih profesionalaca koji za cilj imaju mijenjanje društva nabolje; specijalizirani za razvoj poslovanja, kampanje i edukacije, a ističu kako ljude i društvenu dobrobit stavljaju uvijek na prvo mjesto. Nude praktična znanja kroz edukacije o alternativnim izvorima financiranja, crowdfunding, komunikacijskim strategijama, upravljanju projektnim ciklusom, digitalnom marketingu.

Impact Hub jedna je od najvećih svjetskih mreža usredotočenih na izgradnju poduzetničkih zajednica koje se vode društvenim učinkom. Kao članica svjetske mreže Impact Huba, Impact Hub Zagreb prostor je za freelance poduzetnike i inovatore koji žele predvodit promjene u gospodarstvu i društvu.

Predavanje na kojeg su pozvani i svi drugi studenti zainteresirani za ovu aktualnu temu bit će održano putem linka Google Meet

Galerija