Pozivaju se znanstvenici i studenti poslijediplomskih studija na prijavu radova za 12. međunarodnu konferenciju "It's About People"

Alma Mater Europaea i Europska akademija znanosti i umjetnosti pozivaju akademike, istraživače, znanstvenike i studente poslijediplomskih studija da predaju izvorna istraživanja, studije slučaja, radove i druge uvide za prezentaciju na 12. godišnjoj konferenciji 2024. “It’s About People” koja će se održati od 8. – 13. ožujka 2024. godine online putem s plenarnim sastancima u Mariboru u Sloveniji.

Dobrodošli su i puni paneli i prijedlozi pojedinačnih prezentacija.

'U službi održivosti i dostojanstva' glavna je tema konferencije kojom ovaj značajan znanstveni događaj nastoji istražiti potencijal akademskih otkrića, uključujući nedavne kvalitativne skokove u tehnološkom razvoju, kako bi služio potrebama sadašnjih i budućih generacija te poticao i promicao urođenu vrijednost svakog ljudskog bića. Posebna vrijednost čovječanstva i njegovo postojanje i razvoj bez degradacije prirodnih resursa dvije su strane iste medalje. U razumijevanju održivog razvoja i promicanju ljudskog dostojanstva, moramo uzeti u obzir međugeneracijsku i unutargeneracijsku jednakost, održivo korištenje i razvojne potrebe.

Dvanaesta konferencija “It’s About People” okupit će vodeće europske znanstvenike iz različitih disciplina koji će podijeliti široke perspektive, znanja, vještine i komunikaciju u obrazovnom okruženju.

Sažetke (najviše 200 riječi; 5 ključnih riječi) u kojima se navodi vaš doprinos potrebno je poslati putem online obrasca do 20. studenog 2023.
Prijave i prezentacija moraju biti na engleskom jeziku. Nitko se ne može pojaviti u više od dva podneska ili prezentacije.

Dobrodošli su i potpuni prijedlozi panela, koje treba poslati putem online obrasca do 15. studenog 2023.

Odluke o prihvaćenim sažecima bit će objavljene do 15. prosinca 2023.

Predaja cjelovitih radova do 1. veljače 2024. je dobrodošla, ali nije obavezna.

Svi sažeci i radovi bit će podvrgnuti stručnoj recenziji organizacijskog odbora te će biti objavljeni u zborniku konferencije. Cjeloviti radovi predstavljeni na konferenciji bit će objavljeni u zborniku radova osim ako autori ne odluče da ih se objavi.

Sve dodatne informacije, kao i detalje prijave potražite na linku konferencije.

Galerija