Online predavanje 'Infobip globalna IT komunikacijska kompanija - jučer, danas i sutra'

Mirza Hadžić, direktor prodaje Infobipa, održao je u četvrtak, 17. prosinca, online predavanje  pod nazivom “Infobip globalna IT komunikacijska kompanija - jučer, danas i sutra” na kolegiju Strategije ulaska na inozemna tržišta Odjela za ekonomiju Sveučilišta Sjever.

Mirza Hadžić, koji je u globalnoj IT komunikacijskoj kompaniji Infobip odgovoran za unapređenje poslovanja na području Europeu, studentima je tijekom vrlo zanimljivog predavanja opsežno prezentirao izazove s kojim se današnje tvrtke suočavaju tijekom svojeg poslovanja. Osim toga, govorio je o tržišnim prilikama u komunikacijskom sektoru te otkrio što to Infobip, kao vrlo uspješna međunarodna tvrtka koja je samo prošle godine generirala 602 milijuna eura prihoda (što je 38 posto više u odnosu na godinu prije), radi danas i koji su im planovi za budućnost.

Mirza Hadžić iza sebe ima više od 14 godina radnog iskustva u internacionalnim tvrtkama poput Oracle, Microsoft, Combis/DT Grupa, gdje je postao stručnjak za IT industriju i iskusan menadžer u vrlo zahtjevnom okruženju koje se brzo mijenja. Stekao je Executive MBA diplomu na Cotrlugli Business School 2015. godine u Zagrebu, a dodatna menadžerska usavršavanja stekao je na poslovnim školama INSEAD i London Business School 2016. godine. Na poziciji direktora prodaje u Infobipu zadužen je za upravljanje komercijalnom organizacijom u Europi, na teritoriju 51 zemalja, vodeći nove komercijalne inicijative s naglaskom na eksponencijalni rast.

Galerija