61. Međunarodna znanstvena konferencija ekonomskog i socijalnog razvoja na Sveučilištu Sjever

Sveučilište Sjever, kao suorganizator, u suradnji s Fakultetom za menadžment Sveučilišta u Varšavi, Poljska i Pravnog fakulteta Sveučilišta Mohammed V u Rabatu, Maroko organizira 61. Međunarodnu znanstvenu konferenciju ekonomskog i socijalnog razvoja „Društveno odgovorno poslovanje u kontekstu razvoja poduzetništva i obrta“ (61st International Scientific Conference on Economic and Social Development - "Corporate social responsibility in the context of the development of entrepreneurship and small businesses").

Konferencija će se održati na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždinu 22. i 23. listopada 2020. godine s ciljem razmjene znanja i iskustava među stručnjacima zainteresiranima za globalizaciju, suvremenu ekonomiju, međunarodna tržišta kapitala, poduzetništvo, suvremena poduzeća itd.

Glavna tematska područja znanstvenog dijela konferencije su:

  • Globalizacija i izazovi suvremenog svijeta
  • Poduzeće u turbulentnom okruženju
  • Poduzetništvo između kreativnosti i birokracije

Više informacija na http://www.esd-conference.com/conference/64

Konferencija se održava u cilju približavanja tematike ekonomskog i socijalnog razvoja suvremenog svijeta široj znanstvenoj i stručnoj javnosti, naglašavanja značaja pravne perspektive suvremenih gospodarskih kretanja i njihova utjecaja na socijalni razvoj. 

Pozivamo sve zainteresirane na 61. Međunarodnu znanstvenu konferenciju ekonomskog i socijalnog razvoja „Društveno odgovorno poslovanje u kontekstu razvoja poduzetništva i obrta."

Galerija
Prilozi