Clean Energy & Ecosystems in light of European GreenDeal – Radionica i poziv na umrežavanje s izraelskim stručnjacima

Agencija za mobilnost i programe EU i Ministarstvo znanosti i obrazovanja su zaprimili e-mail od Veleposlanstva Države Izrael s obavijesti o virtualnom događaju Clean Energy & Ecosystems in light of European GreenDeal – Workshop u organizaciji izraelskog Ministarstva energetike te institucija Israel Innovation Authority Israel-Europe Research & Innovation Directorate (ISERD).

Webinar će se održati u srijedu 21. listopada i omogućit će da se europski istraživači i tvrtke sastanu i umreže s izraelskim stručnjacima u svrhu komunikacije o temama vezanima za poziv Green Deal (područja 2, 3, 4, 5 i 8 koja su relevantna za energetski sektor) te u svrhu ostvarivanja potencijalnih partnerstava u nedavno otvorenom Natječaju za zeleni plan (Green Deal Callunutar programa Obzor 2020.

Na sljedećoj poveznici dostupni su podaci o događaju Clean Energy & Ecosystems in light of European GreenDeal – Workshop te program formular za registraciju.

 

https://www.innovationisrael.org.il/ISERD/event/clean-energy-ecosystems-light-european-greendeal-workshop

U privitku se nalazi dokument koji sadrži informacije o pojedinim temama unutar Natječaja za zeleni plan za područja 2, 3, 4, 5 i 8, kontaktne podatke osoba iz organizacije Israel-Europe Research & Innovation Directorate kojima se mogu javiti zainteresirani za određene teme i poveznice na kojima se mogu pronaći informacije o Natječaju za zeleni plan te druge korisne informacije.

Prilozi