Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica 

Na Sveučilištu Sjever u Sveučilišnom centru Koprivnica, u četvrtak, 12. ožujka 2020. godine održat će se Dan otvorenih vrata čiji će se program odvijati u vremenu od 10.30 do 18.00 sati. Svečano otvorenje Dana otvorenih vrata počinje u 12 sati u dvorani A01 u okviru koje će se predstaviti rad Sveučilišnog centra Koprivnica, a nakon toga će iskustva studiranja na Sjeveru učenicima i svim prisutnima prenijeti studenti Sveučilišta Sjever. 

Dan otvorenih vrata namijenjen je prije svega maturantima i učenicima srednjih škola pred kojima je važna životna odluka – izbor studija na kojem će nastaviti svoje školovanje. Ujedno Sveučilište Sjever otvara vrata i njihovim roditeljima, nastavnicima i učenicima nižih razreda, svima koji žele saznati više o Sveučilištu, posebice Sveučilišnom centru Koprivnica.

Učenici će tijekom zanimljivog programa koji uključuje više od 15 radionica različitog sadržaja upoznati sve studijske programe –  preddiplomske studijske programe Prehrambene tehnologije, Logistike i mobilnosti, Komunikologije, medija i novinarstva, Medijskog dizajna, Poslovanja i menadžmenta te diplomske studije Ambalaže, recikliranja i zaštite okoliša, Održive mobilnosti i logistike, Medijskog dizajna i Novinarstva. 

Raspored radionica nalazi se u prilogu.

Vidimo se na Sjeveru!

Prilozi