Rok predaje kandidacijskih lista za studentske izbore Sveučilišta Sjever do 2. prosinca 2019. godine

Poštovani i dragi studenti,

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u Studentske izbore na način da se ili nominirate za predstavnike svog studija u Studentskom zboru Sveučilišta Sjever ili podržite buduće kolege/ice u njihovoj kandidaturi. Studenti/ice koji se žele angažirati u radu Studentskog zbora trebaju preuzeti kandidacijsku listu koja se nalazi u privitku ove objave ili u referadama Sveučilišnih centara. 

Na kandidacijskoj listi potrebno je napisati svoje ime i prezime i prijedlog svog zamjenika, te prikupiti minimalno 10 potpisa studenata svog studija koji podupiru kandidaturu. Rok predaje ispunjene kandidacijske liste, koju treba  osobno dostaviti pripadajućoj studentskoj referadi, je najkasnije do ponedjeljka, 2. prosinca 2019. godine. 

Kandidacijske liste bit će upućene imenovanom Izbornom povjerenstvu.

Za svaki preddiplomski studij biraju se po dva predstavnika studenata i njihovih zamjenika, a za diplomske i poslijediplomske studija bira se po jedan predstavnik i njegov zamjenik. Za studentskog predstavnika ne može se kandidirati student koji u posljednje dvije godine studija nije sakupio minimalno 60 ECTS bodova ili koji drugi put ponavlja godinu tijekom studija koji se izvodi prema propisima koji su vrijedili prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te u ostalim slučajevima predviđenim Statutom Studentskog zbora.

Izbori za 4. saziv Studentskog zbora bit će održani 12. prosinca 2019.

Na temelju članka 15. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/07), rektor je donio Odluku o raspisivanju izbora za 4. saziv Studentskog zbora Sveučilišta Sjever.  Izbori za 4. saziv Studentskog zbora Sveučilišta Sjever održat će se u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine u vremenu od 8.00 do 20.00 sati u SC Varaždin (UNIN2) i u SC Koprivnici.

Vjerujemo da među Vama ima onih koji su se voljni angažirati u radu Studentskog zbora na korist svih studenata Sveučilišta a osobito Vaših studija, stoga ne propustite ovu priliku! 

Odluka i kandidacijske liste nalaze se u privitku obavijesti.

Prilozi