Odjel Održive mobilnosti i logistike na konferenciji ENTRENOVA u Rovinju

Predstavnici odjela Održive mobilnosti i logistike Sveučilišta Sjever sudjelovali su na konferenciji ENTRENOVA (ENTerprise REsearch InNOVAtion Conference) koja je održana u Rovinju od 12. do 14. rujna 2019. godine. Predstavnici Sveučilišta Sjever prezentirali su dva znanstvena rada:

Autori univ. spec. oec. Ivana Martinčević, prof. dr. sc. Mirjana Pejić Bach i doc. dr. sc Igor Klopotan predstavili su rad pod nazivom „Perceptions of a Glass Ceiling at Top Management Positions in Croatian Organizations“. Drugi rad pod nazivom „Analysis of e-learning systems within a virtual learning environment“ predstavili su autori izv. prof. dr. sc. Krešimir Buntak, mag. ing. traff. Maja Mutavdžija i mag. ing. traff. Matija Kovačić.

Konferencija ENTRENOVA okuplja međunarodne multidisciplinarne stručnjake iz područja ekonomije, menadžmenta, organizacije i marketinga kao i ostalih područja vezanih uz digitalizaciju poslovanja kao i primjene digitalnih tehnologija u suvremenom poslovanju. Konferencija svake godine okuplja više od 150 autora iz brojnih europskih zemalja, a radovi predstavljeni na konferenciji uvršteni su u međunarodno poznate baze znanstvenih radova WOS i SCOPUS.