Studentski natječaj za ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika

Dragi studenti,

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH iz Austrije održat će jedanaestu po redu Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u vremenu od 7. do 27. srpnja 2019. godine. Program je koncipiran za studente preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija bez obzira na smjer, koji bi htjeli usavršiti znanje njemačkog jezika.

Nastava se odvija svakim radnim danom, sveukupno 60 sati nastave jezika, te učenje u tandemu sa austrijskim polaznikom (polaznici su i smješteni u dvokrevetnoj sobi s austrijskim polaznikom). Polaznici su podjeljeni u grupe shodno razini znanja njemačkog jezika, a nastavnici su profesori sa austrijskih sveučilišta. Program se sastoji i od organiziranih terenskih nastava, radionica te izleta i filmskih večeri. Na kraju ljetne škole polaznici polažu ispit i dobivaju potvrdu o položenom ispitu. Ove godine omogućena je i prijava studenata iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Troškove ljetne škole: smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškovi održavanja nastave, organiziranja izleta te ostalih popratnih sadržaja snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK). Polaznici su obvezni snositi troškove dolaska i odlaska na ljetnu školu te uplatiti pristojbu za sudjelovanje u iznosu od 1.800,00 kn uz mogućnost plaćanja u dvije rate.

Više informacija možete pronaći na sljedećim stranicama:

https://fet.unipu.hr/fet/studijski_programi/programi_cjelozivotnog_obrazovanja/ljetna_skola_hrvatskog_i_njemackog_jezika

https://fet.unipu.hr/fet/studijski_programi/programi_cjelozivotnog_obrazovanja/obavijesti?@=2esox#news_99825

https://www.dropbox.com/s/oufc3ras18863jx/Plakat%20Ljetna%20%C5%A1kola%20jezika%20FET%202019.%20preview.pdf?dl=0

Natječaj i prijavnica nalaze se u privitku.

Rok za prijavu produžen je do 15. lipnja stoga ne propustite priliku!

Prilozi