Okrugli stol "Budućnost u Hrvatskoj" na Sveučilištu Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica

Na Sveučilištu Sjever u Sveučilišnom centru Koprivnica, u utorak 23. travnja 2019. u dvorani 108; prvi kat s početkom u 10 sati održat će se okrugli stol „Budućnost u Hrvatskoj“ koji u Koprivnici u suradnji sa Sveučilištem Sjever organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik. Okrugli stol u Koprivnici dio je aktivnosti koje Večernji list i Poslovni dnevnik provode u sklopu velike nacionalne akcije „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ koju su pokrenuli u godini obilježavanja 60. rođendana Večernjeg lista i 15. rođendana Poslovnog dnevnika, a čiji je cilj progovoriti o važnosti zadržavanja mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj. Diskusija će okupiti predstavnike poslovne, akademske i političke javnosti od kojih ćete imati priliku čuti koje mjere provode kako bi potaknuli buduće naraštaje na ostanak i razvoj.

Na okruglom stolu će sudjelovati doc. dr. sc. Gordana Tkalec, pročelnica Odjela za komunikologiju, medije i novinarstvo Sveučilišta Sjever; doc. dr. sc. Željko Krušelj, v.d. pročelnika Odsjeka za novinarstvo te brojni drugi govornici čije se imena nalaze u privitku.

Nakon završetka okruglog stola, pozivamo Vas da nam se pridružite na interaktivnoj tribini na kojoj će se predstaviti studentski natječaj u pisanju projekata kojim Večernji list grupa nagrađuje izvrsnost hrvatskih studenata te će se ugostiti poduzetnici koji će s okupljenima podijeliti svoje uspješne poslovne poduhvate i projekte ostvarene u Hrvatskoj. Interaktivna tribina održat će se na istoj lokaciji s početkom u 11 sati, nakon čega će u 12 sati uslijediti otvorenje izložbe u povodu jubilarne obljetnice Večernjeg lista „Zajedno smo 60 godina“ u predvorju na 1. katu Sveučilišta Sjever.

Raspored događaja nalazi se u privitku.

Prilozi