Sveučilište Sjever na 2. Smotri fakulteta Udruge studenata Bjelovarsko- bilogorske županije

Predstavnice Sveučilišta Sjever sudjelovale su u petak, 25. siječnja 2019. godine u Bjelovaru na Smotri fakulteta u organizaciji Udruge studenata Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarsko-bilogorske županije, koja se organizirala drugu godinu zaredom.

Cilj Smotre fakulteta jest svim maturantima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije ali i šire omogućiti pobliže upoznavanje s fakultetima kako bi lakše donijeli odluku o daljnjem nastavku školovanja tj. studiranju. Na Smotri se tako predstavilo ukupno više od 40 fakulteta iz cijele Hrvatske, a na štandu Sveučilišta Sjever čitavog je dana bilo dinamično te su maturanti pokazali velik interes za studijske programe koji se provode na Sveučilištu Sjever, u oba sveučilišna centra.

Navedeno pokazuje sve veći rast interesa za studiranje na Sjeveru, ono što se iz godine u godinu dokazuje ispunjenim upisnim kvotama na većini studijskih programa.
Sudjelovanjem na Smotri fakulteta Sveučilište Sjever primilo je zahvalnicu, a ovime nastavlja s aktivnostima upoznavanja potencijalnih studenata kojima je ovo odlična prilika za direktna pitanja vezana uz studiranje na Sveučilištu Sjever, ali i studiranje općenito.

Također, zahvaljujemo domaćinima na srdačnom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji još jedne Smotre fakulteta.

Galerija
Prilozi