Prijavi se na ljetne škole ABC Business Academy!

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ljetne škole u Torontu, Minhenu i Silicon Valleyu u organizaciji ABC Business Academyja.

ABC Business Academy krovna je organizacija koja organizira ​međunarodne ljetne škole na lokacijama: Toronto, Munich, Silicon Valley. S naglaskom na primjeni ​praktičnih znanja iz područja poduzetništva i međunarodnog poslovanja, ljetne škole koncipirane su kao kratki programi usavršavanja vještina i pronalaska kreativnih poslovnih rješenja na probleme s kojima se susreću mnoge kompanije današnjice. Kroz različita ​predavanja stranih predavača i poduzetnika​, posjete tvrtkama​, case studije i timski rad sudionike se potiče i motivira kako bi se što bolje snašli na tržištu rada, bilo kao samostalni poduzetnici ili kao dio tima velikih kompanija.

Programi su na engleskom jeziku, a nikakva posebna predznanja iz ekonomije/businessa nisu potrebna. Škole se održavaju u različitim terminima tijekom ljetnih praznika.

Više informacija o programima dostupno je u dokumentu niže, na linku: www.abc-businessacademy.com ili na e-mailu: doris@abc-businessacademy.com