Tihomir Ladišić gostovao na Sveučilištu Sjever

Tihomir Ladišić, poznati novinar i direktor programa N1 Zagreb u sklopu prve Pressedanove tribine gostovao je jučer, 23. listopada u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Kao novinar, urednik i voditelj, osim interaktivnog razgovora sa studentima o stanju novinarske profesije, Tihomir Ladišić je studentima predstavio i sadržaj programa N1 televizije, prve regionalne i lokalne 24-satne platforme (TV, web, mobilna) za emitiranje vijesti i aktualnosti za više od 20 milijuna ljudi na Balkanu.

Moderatori gostovanja bili su doc. dr. sc. Irena Miličić s Odjela novinarstva, ujedno i kreativni pokretač Pressedanove tribine i Vedran Vrabec, student diplomskog studija Novinarstva koji su s gostom predavačem razgovarali općenito o novinarstvu, medijskom sadržaju N1 televizije i po čemu se ona razlikuje od drugih te čemu danas televizija služi.

Osim predstavljanja rada N1 televizije, Ladišić je studente pozvao da se prijave na ljetnu radionicu N1 televizije koja se svake godine organizira za sve mlade, ambiciozne ljude koji vole novinarstvo i time im dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji.

Osim Tihomira Ladišića, Pressedanova tribina ugostit će i brojne druge profesionalne novinare koji će studentima prenijeti svoje novinarsko iskustvo.