Poziv na volontiranje u Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima –ured Varaždin

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima - ured Varaždin od siječnja 2018. ovlaštena je, u sklopu projekta s Ministarstvom Pravosuđa "Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela", pružati praktičnu, emocionalnu, pravnu i psihološku podršku žrtvama i svjedocima kaznenih i prekršajnih djela na području Međimurske i Varaždinske županije prije, tijekom i nakon kaznenog ili prekršajnog postupka (više informacija na http://mrezapodrskeisuradnje.com/).

Ovim putem pozivaju se zainteresirani studenti s područja Varaždinske i Međimurske županije da se prijave na volontiranje u organizaciji Udruge za podršku žrtvama i svjedocima – ured Varaždin.

Pismena prijava treba sadržavati:

• životopis i motivacijsko pismo koje sadrži opis dosadašnjeg iskustva, vještina i znanja
• motivaciju za volontiranje na pružanju podrške žrtvama i svjedocima

Za potrebe volontiranja, a nakon odabira volontera traži se uvjerenje o nekažnjavanju kao i uvid u kaznenu evidenciju volontera.

Rok za prijavu: 21. rujna 2018. u 12.00h putem e-maila: varazdin@pzs.hr

Po odabiru, volonter će priložiti osobnu fotografiju radi izrade identifikacijskog dokumenta za sudove kojeg izdaje Ministarstvo pravosuđa.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno kontaktirajte na e-mail: varazdin@pzs.hr

Ukoliko ste spremni odvojiti dio svog slobodnog vremena, steći nova iskustva, prenijeti svoja iskustva i ideje, naučiti nešto novo, razviti nove vještine, biti dio šire zajednice, razvijati predivnu ideju podrške našim sugrađanima javite se na ovaj poziv.

*Volonteri će po završetku projekta dobiti POTVRDU s opisom volonterske pozicije, stečenih kompetencija i broj sati, te PREPORUKU Udruge.

Detalji u privitku.

Prilozi