Javni poziv za prijave radova za 4. studentsku nagradu Mlada nada Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Hrvatska udruga za odnose s javnošću ove će godine dodijeliti studentsku nagradu HUOJ-a Mlada nada, kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću.

Ova nagrada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata visokih učilišta koja djeluju na području Republike Hrvatske, a koji su tijekom studija, na preddiplomskim ili diplomskim studijskim programima, imali upisane kolegije koji su podrazumijevali sadržaj iz područja odnosa s javnošću.

Natječaj je otvoren od 5. rujna do 5. listopada 2018. godine u 12 sati te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2017./2018. u četirima kategorijama:

Studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad

Nagrada se dodjeljuje za najbolji seminarski rad iz područja odnosa s javnošću. Seminarskim radom smatra se rad koji je student izradio u sklopu studijskog programa, a za koji se smatra da predstavlja samostalnu stručnu obradu izabrane teme kojom student pokazuje teorijsko i praktično znanje kao i sposobnost samostalnog služenja literaturom.

Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad

Nagrada se dodjeljuje za najbolji diplomski rad iz područja odnosa s javnošću. Pod diplomskim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka diplomskog studija.

Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan

Nagrada se dodjeljuje za najbolji komunikacijski projekt iz područja odnosa s javnošću. Pod ovim se smatra autorski projekt koji je student samostalno izradio u sklopu nekog od kolegija tijekom studija.

Studentska nagrada HUOJ-a za završni rad

Nagrada se dodjeljuje za najbolji završni rad iz područja odnosa s javnošću. Pod završnim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka preddiplomskog studija.

Svaku pristiglu prijavu razmatra peteročlani stručni žiri HUOJ-a te ju ocjenjuje prema svakom kriteriju definiranome Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Mlada nada. Kriteriji za ocjenjivanje su: stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.

Zadnji rok za prijavu radova je 5. listopada 2018. u 12.00 sati. Da bi prijava bila valjana potrebno je, uz rad koji se prijavljuje, dostaviti ispunjen Obrazac za prijavu projekta (Obrazac prijave, Potvrdu mentora o autentičnosti rada te Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi). Svečana dodjela studentskih nagrada predviđena je za 9. studenoga 2018. godine, a o točnom vremenu i mjestu dodjele bit ćete naknadno obaviješteni. Nagrada je poklon bon u vrijednosti od 800 kuna i besplatna kotizacija za HUOJ-evu godišnju konferenciju (prosinac 2018.).

Više informacija potražite na mrežnim stranicama HUOJ-a ili slanjem upita na info@huoj.hr .

Prilozi