Prijave za praksu u sklopu projekta "Iskustvo zlata vrijedi"

Poslovni dnevnik i Večernji list šestu godinu zaredom provode projekt "Iskustvo zlata vrijedi" u kojem se studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa omogućuje praksa u hrvatskim kompanijama, partnerima projekta.

Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 80 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa te je više studenata, nakon odrađene prakse, dobilo i stalan posao u istoj tvrtki!

Zainteresirani studenti se za sudjelovanje mogu prijaviti ispunjavanjem prijavnice na  http://bit.ly/2KL6FK6 najkasnije do 15. lipnja 2018. godine.

Uz osobne podatke, prijavna dokumentacija mora sadržavati: motivacijsko pismo, životopis i dokaz o invaliditetu ili socijalnoj ugroženosti.

Na ovaj način u poslovnoj zajednici i šire širi se svijest o problematici zapošljavanja navedenih studenata koji do posla ne mogu lako doći, odnosno želimo svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednoga dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.