Znanstveno-stručni simpozij "Na Sjeveru s Pavlom Vuk-Pavlovićem"

Sveučilište Sjever i Hrvatsko filozofsko društvo (uz nekoliko suorganizatora) zajednički organiziraju znanstveno- stručni simpozij  " Na Sjeveru s Pavlom Vuk- Pavlovićem" koji će se održati od 13.-15. studenog 2018. godine u Koprivnici i Zagrebu.

Riječ je o valoriziranju znanstvenog rada Pavla Vuk-Pavlovića (rođenog u Koprivnici), ali i prostoru promišljanja edukacije, morala, lijepoga, utjecaja medija na suvremeno obrazovanje, neiskorištenih oblika korištenja medija u sustavu edukacije i sl. Kroz sve teme nit vodilja je djelo Pavla Vuk-Pavlovića za koje organizatori smatraju da može biti lijepom, vrijednom i velikom inspiracijom za nova istraživanja u područjima kojima se Pavao Vuk-Pavlović bavio.

Ovim putem pozivaju se zainteresirani da se svojim radom uključe u prostore promišljanja filozofije odgoja i srodnih disciplina te da svi zajedno, svojim sudjelovanjem i radom, kao i rezultatima rada – podsjete na važnost kako područja kojim se bave tako isto i imena i važnosti djela Pavla Vuk-Pavlovića. Uz ovogodišnji simpozij bit će promoviran i zbornik s prošlogodišnjeg skupa.

Kontakt: salic@unin.hr.

Detalji i poziv u privitku.

Prilozi