Otvorene su prijave za 5. izdanje natjecanja Regional Case Study (RCS)

Start-Up udruga otvorila je prijave za sudjelovanje u 5. izdanju natjecanja Regional Case Study (RCS) koje se održava tijekom prosinca i siječnja 2018. godine. RCS predstavlja nacionalno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva (case-ovima) kompanija iz različitih djelatnosti.

Ovogodišnje izdanje natjecanja imati će 6 poslovnih slučajeva, a nagradni fond iznosi 20.000 kn. U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno za sudionike.

Za prijavu dovoljno je poslati životopis na e-mail: regionalcasestudy@gmail.com najkasnije do 12. prosinca 2017. godine. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati kompanije čije će poslovne slučajeve rješavati. Na otvorenju natjecanja kompanije će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge.

U dosadašnjim izdanjima sudjelovao je oko 1.000 mladih iz cijele Hrvatske različitih struka i usmjerenja (ekonomija, informatika, tehničke znanosti, matematika, dizajn, novinarstvo...). Natjecanje su do sada podržali Zagrebačka banka, Adris Grupa, Erste, OTP banka, Jadransko osiguranje, Uniline, Infobip, Valamar, Maistra, Rockwool, Heidelberg Cement Group, Convergent Media Group (CMG)...

Uspješne priče natjecatelja koji su se putem RCS-a zaposlili u međunarodno uspješne kompanije Infobip i Uniline pogledajte na YouTube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o RCSu, prijavama i tijeku natjecanja možete pronaći na web stranicama udruge: http://www.startup-udruga.hr/ i na facebook stranicama natjecanja Regional Case Study.