Mjesec hrvatske knjige na Sjeveru

Mjesec hrvatske knjige, manifestacija koja više od dva desetljeća uspješno promiče knjigu i čitanje, održava se  od 15. listopada do 15. studenoga 2017. godine. Ovogodišnja je manifestacija posvećena enciklopedistici, a provodi se pod geslom: Sve na jednom mjestu.

U Mjesecu hrvatske knjige Sveučilišna knjižnica Sveučilišta Sjever nudi svim svojim studentima mogućnost individualnih edukacija pretraživanja baza podataka, kataloga i ostalih izvora koji će studentima pomoći u pretraživanju literature za seminarske, završne i diplomske radove, kao i za druge potrebe.

Studenti Sveučilišta Sjever na raspolaganju imaju velik broj elektroničkih izvora koji sadrže korisnu građu, stoga će na radionici biti upoznati s time koji su izvori na raspolaganju i kako ih učinkovito koristiti.

Sveučilišni centar Varaždin: utorkom od 9.30-10.30 sati

Sveučilišni centar Koprivnica: srijedom od 13.00-14.00 sati

Zbog individualiziranog pristupa i mogućnosti zadovoljavanja konkretnih potreba svakog studenta radionice su predviđene za manje grupe, stoga je potrebna prethodna prijava za radionicu (najmanje jedan prije održavanja radionice).

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, naziv studija te mjesto i datum kada se želi prisustvovati radionici.

Dođite i u opuštenoj atmosferi naučite kako pronaći i koristiti literaturu.

Prilozi
  • ( - )