Održana RRI Tools radionica na Sveučilištu Sjever

U Sveučilišnom centru Koprivnica, 29. studenoga 2016.godine održana je radionica u okviru projekta RRI Tools. Navedenu radionicu u sklopu  projekta Set alata za odgovorno istraživanje i inovacije (engl. RRI Tools) organizirali su predstavnici Centra za promociju znanosti iz Beograda, u suradnji sa Sveučilištem Sjever.

Radionica je okupila istraživače i predavače sa Sveučilišta Sjever, ali i predstavnike Ministarstva znanosti i obrazovanja koji su aktivno sudjelovali u treningu predstavljajući svoja dosadašnja iskustva na polju znanja i inovacija. Dodatnu vrijednost treningu je dalo i predavanje gđe. Snježane Šlabek iz kompanije Podravka koja je predstavila korporacijske programe iz sfere obrazovanja i inovacija.

Centar za promociju znanosti jedan je od 26 partnera, a ujedno i koordinator za Jugoistočnu Europu u okviru projekta RRI Tools. Sam projekt financiran je u okviru prethodnog programa Europske komisije za istraživanje i inovacije – FP7. Centar za promociju znanosti kroz brojne treninge, prezentacije i sudjelovanja na konferencijama i znanstvenim skupovima aktivno radi na širenju koncepta odgovornog istraživanja i inovacija kao i upoznavanju svih relevantnih grupa sa RRI Tools platformom i resursima koji se u njoj nalaze.

Galerija