Predavanje Matije Lovreca „Marketing kao oruđe“ u petak 22. 12. 2023. u SC Koprivnica

Ovog petka, 22. prosinca u 16:30 u dvorani A06 Sveučilišnog centra Koprivnica, gostujuće predavanje pod nazivom "Marketing kao oruđe" na odsjeku Poslovanje i menadžment će održati Matija Lovrec.

U svom dugogodišnjem iskustvu gost studenata Sveučilišta Sjever prošao je sve medijske strukture - od početaka na Radiju 101 do vlastite produkcijske kuće, od glazbenog urednika i DJ-a do novinarskih i uredničkih poslova. Na HRT dolazi 1993. godine i počinje karijeru u auto novinarstvu gdje je danas jedan od najcjenjenijih autora i stručnjaka s tjednom emisijom TV Automagazin koju uređuje već 13. sezonu. Aktivan je član Hrvatskog novinarskog društva gdje je predsjednik Ogranka slobodnih novinara, član Središnjeg odbora HND-a i Skupštine.

OZ Media, njegova producentska kuća, godišnje proizvede stotinjak reklama, reklamnih filmova, te video sadržaja raznih namjena. Ostvario je i glazbenu karijeru kao školovani saksofonist i uspješan DJ, a i jedan od osnivača DJ akademije. Glavni je i tajnik Hrvatskog auto i karting saveza, gdje radi na planiranju nove sezone autosporta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.