Kratkoročne Erasmus+ mobilnosti - BIP Summer School na Sveučilištu u Mariboru

Dragi studenti Sjevera,

Obavještavamo Vas da i ove godine partneri sa Sveučilišta u Mariboru organiziraju kombinirane intenzivne programe (blended intensive programmes - BIP) Summer Schools - Ljetne škole za studente različitih akademskih polja.

Kombinirani intenzivni programi (BIP) su nova vrsta Erasmus+ kratkoročnih mobilnosti na koje se svi studenti Sveučilišta Sjever mogu prijaviti.
Radi se o kratkim, intenzivnim programima fleksibilnog formata u kojima se primjenjuju inovativni načini učenja i poučavanja, uključujući kolaborativnu suradnju putem interneta.

Kratkoročne Erasmus+ mobilnosti se odvijaju fizički i virtualno, a fizički dio mobilnosti traje minimalno 5 i maksimalno 30 dana. Po njihovom završetku svim studentima sudionicima dodjeljuje se minimalno 3 ECTS boda.

Svi moduli ljetne škole uključuju predavanja, radionice, izlete i atraktivne društvene programe te su potpuno besplatni.

Zainteresirani studenti mogu detaljno pregledati dostupne programe ljetnih škola na poveznici, kao i način prijave za Erasmus+ kombinirane programe.

Za sva dodatna pitanja vezana uz prijavu na Erasmus+ program javite se Odjelu za znanost, umjetnički rad i međunarodnu suradnju, na mail mobilnost@unin.hr.