HKF - Trajna edukacija - Stručni skupovi

Poziv na 1. simpozij Odjela za fizioterapiju u suorganizaciji sa Specijalnom bolnicom za ortopediju i traumatologiju Akromion

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na 1. simpozij Odjela za fizioterapiju Sveučilišta Sjever u suorganizaciji sa Specijalnom bolnicom za ortopediju i traumatologiju Akromion.
Simpozij "Gdje prestaje konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji" s temom: Ozljede i oštećenja sustava za kretanje, održati će se 21.siječnja, 2023. godine s početkom u 9:00h (registracija sudionika počinje od 8:00h) na Sveučilištu Sjever, Sveučilišni centar Varaždin, zgrada UNIN 2, DVORANA 110 (prvi kat). Simpozij će biti bodovan od strane Hrvatske komore fizioterapeuta, Hrvatske komore medicinskih sestara i Hrvatske liječničke komore. Svi sudionici aktivni i pasivni dobiti će i potvrdnice. Kotizacije nema.
Ostale informacije nalaze se u pozivnom letku prilogu.
Veselimo se zajedničkom druženju!

Bodovanje HKF

Simpozij će biti bodovan od HKF, link za prijavu dolaska za fizioterapeute i studente fizioterapije moguće je ispuniti do ponedjeljka, 15.5.2023 na slijedećoj poveznici:

NEMA KOTIZACIJE

Više o simpoziju na linku.

ZBORNIK  SAŽETAKA

  1. Međunarodni simpozij fizioterapeuta povodom dana fizioterapeuta

 

Zbornik Sažetaka

Galerija
Prilozi