Diplomanti poslijediplomskog specijalističkog studija PiEUF u koautorstvu s mentoricom izv. prof. dr. sc. Ljerkom Luić izlagali rad na International Paris Conference on Social Sciences

Diplomanti s Odjela za ekonomiju, poslijediplomski specijalistički studij Poduzetništvo i EU fondovi Domagoj Topić, univ. spec. oec. i Neva Babić, univ. spec. oec. u koautorstvu sa svojom mentoricom izv. prof. dr. sc. Ljerkom Luić, u okviru konferencije International Paris Conference on Social Sciences koja se 6. i 7. srpnja održavala u Parizu virtualno su prezentirali znanstveni rad Business Intelligence: Concepts and Tools in Assessing Business Financial Analysis Indicators.

Prezentirani rad predstavlja kompilaciju rezultata istraživanja, dobivenih u svrhu izrade i obrane završnih specijalističkih radova Topić i Babić obranjenih u okviru izbornog kolegija Business Intelligence u poduzetništvu, na osnovu kojih je kreiran konceptualni okvir procjene apsorpcije EU financijskih sredstava korištenjem koncepata i alata poslovne inteligencije.

Konferencija se odvijala u organizaciji Institute of Economic Development and Social Researches s primarnim ciljem predstavljanja glavnih znanstvenih spoznaja u različitim poljima društvenih znanosti, kao i poticanja konstruktivne rasprave među sudionicima konferencije.

Čestitamo diplomantima i mentorici na iznimnom uspjehu i međunarodnoj diseminaciji specijalističkog studija Poduzetništvo i EU fondovi!

Galerija