Gostujuće predavanje na Odjelu za ekonomiju

Samo Konyar,  ITSM Transformation Manager u tvrtki Deloitte Hrvatska, održao je u petak, 13. svibnja 2022. godine, s početkom u 19.00 sati predavanje pod nazivom „ServiceNow, Platforma koja će osloboditi snagu poslovanja, modernizirati operacije radi optimizacije produktivnosti, troškova i otpornosti na promjene“. Predavanje je održano u Sveučilišnom centru Varaždin, u dvorani  UNIN1-22, na Odjelu za ekonomiju.

Samo Konyar diplomirao je 1987. godine na Prirodoslovno-Matematičkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radio je u Zavodu za Platni Promet na internim projektima u Hrvatskoj. Od 1997. pa do odlaska 1999. u Sjedinjene Američke Države te u suradnji sa SAP-om i IBM-on radio je na Projektu Državne Riznice Ministarstva financija. Od 1999..godine bio je zaposlenik velikih Američkih i svjetskih kompanija kao što su Motorola, Technicolor, DirecTV, Estee Lauder, NBC Universal, Disney i LA Care Health Care. U tom period pa sve do 2021. radio je na operativnim “Slijedi Sunce” (Follow’The’Sun) poslovima, te uglavnom na poslovima poboljšanja poslovnih procesa služeći se ITIL (Information Technology Infrastructure Library) naputcima i smjernicama. Ima iskustvo u radu sa vodećim IT/Business alatima kao što su: ServiceNow, Jira, Remedy, SharePoint, ITIL and ITSM, Agile, Waterfall.

U lipnju 2021. odlučio se vratiti u Hrvatsku, u svrhu pomoći na razvoju ITIL, ITSM (Information Technology Service Management) procesa, ali i da promovira snagu i mogućnosti ServiceNow platforme, Platforme svih Platformi.

Od kolovoza 2022. godine radi kao ITSM Transformation Projektni Manager u Deloitt Hrvatska, trenutno na Projektu transformacije tiketing sustava za Mercedez-Benz kompaniju.

Deloitte Hrvatska jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravne usluge i usluge za Europsku uniju, a navedene usluge pruža više od 200 domaćih stručnjaka i specijaliziranih stručnjaka iz inozemstva. Deloitte Hrvatske je odlučio izgraditi platformu za izgradnju Deloitte ServiceNow i Deloitte Saleforce timova

Galerija