Gostujuće predavanje na doktorskom studiju Mediji i komunikacija

Prof. dr. sc. Silvia Ravazzani održat će u četvrtak, 12. svibnja, u 17 sati gostujuće predavanje na temu PHD Thesis/Journey. Predavanje se održava u sklopu aktivnosti u modulu Znanstveni kolokvij na doktorskom studiju Mediji i komunikacija.

Predavanje se može pratiti putem sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/j/82140601838

Prof.dr.sc. Silvia Ravazzani izvanredna je profesorica menadžmenta na Odsjeku za poslovanje LECB “Carlo A. Ricciardi”, Università IULM, Milano, Italija, od 2019. godine. Tamo predaje kolegije iz područja korporativne komunikacije i upravljanja društvenim medijima. Prethodno je obnašala istu poziciju na Odjelu za menadžment na Sveučilištu Aarhus u Danskoj. Njezini glavni znanstveni interesi uključuju krizno komuniciranje iz interne i multikulturalne perspektive, angažman i komunikaciju zaposlenika, raznolikost i uključenost u organizacije, te strateško uokvirivanje u kontekstu digitalnih i društvenih medija. Objavila je brojne znanstvene radobe, a trenutačno je potpredsjednica Kriznog odjela za Europsko udruženje za istraživanje i obrazovanje u komunikaciji i viša voditeljica projekta za Centar za odnose sa zaposlenicima i komunikaciju Sveučilišta IULM.

Radi u uredničkim odborima časopisa Journal of International Crisis and Risk Communication Research i European Journal of Cross-Cultural Competence and Management.