Izvanredni proljetni ispitni rok u ak.god. 2021./2022.

Obavještavaju se studenti/ice da će se izvanredni proljetni ispitni rok održati u tjednu od 04. - 09.04.2022.

Izvanredni proljetni ispitni rok se organizira za sljedeće tri kategorije studenata/ica:

  • studenti/ice diplomskih studija koji polažu razlikovne kolegije,
  • studenti/ice svih razina studija kojima je preostao za položiti zadnji ispit (ne računajući Završni/Diplomski rad),
  • studenti/ice koji su dostavili potvrde o nemogućnosti izlaska na zimski ispitni rok uslijed bolesti COVID-19 pandemije.

Studenti/ice imaju pravo na prijavu najviše dva (2) ispita za izvanredni proljetni ispitni rok, npr. jedan (1) ili dva (2) razlikovna ispita, jedan (1) zadnji ispit, dva (2) zadnja ispita – redovni i razlikovni. Razlikovne ispite može prijaviti i generacija 2021./2022. ukoliko su u potpunosti odslušali i izvršili obaveze na pojedinom kolegiju (imaju “potpis”- izvršene sve obveze na kolegiju).

Predbilježbe za studente/ice za izvanredni proljetni ispitni rok bit će putem mail adresa od petka 11.03.2022. do ponedjeljka 28.03.2022. do 20:00 sati.
Studenti/ce Sveučilišnog centra Varaždin prijavljuju ispit na mail rektorski.rok.vz@unin.hr, a studenti/ce Sveučilišnog centra Koprivnica prijavljuju ispit na mail rektorski.rok.kc@unin.hr. Studenti prijavljuju ispit sa mail adrese unin domene uz navođenje imena i prezimena, punog imena kolegija i naziva studija. Studenti čija će prijava biti nepotpuna i neće biti poslana sa unin domene neće biti uvažena.

Ispiti će se održavati prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranicama Sveučilišta Sjever, a najkasnije u petak 01.04.2022. do 16:00 sati.
Sukladno izvršenim prijavama ispita od strane studenata, prijavu studenata na ispitnu listu (studomat) izvršit će studentska služba ukoliko studenti ispunjavaju sve uvjete (i nisu izašli na ispit 4 puta u nastavnoj godini 2020./2021., tj. nemaju zabranu izlaska na ispit od strane predmetnog nastavnika).